SNO Achterveld

Sinds 1 november hebben we bij S.V. Achterveld een nieuwe locatie geopend! We hebben hier twee groepen: de Mini Stars voor kinderen van 4-7 jaar en de All Stars voor kinderen vanaf 8 jaar. De kinderen worden ontvangen in dezelfde ruimte, namelijk in de kantine van de voetbalvereniging. In eerste instantie zijn we geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Bij voldoende aanmeldingen zullen we ook op woensdag de deuren openen.

We halen de kinderen op bij de scholen Het Startblok en St. Jozef. Vervolgens gaan we lopend of met een SNO busje naar de SNO locatie. Ook in de schoolvakanties of studiedagen zijn we geopend.

Openingstijden

Schoolweken: 14.00- 18.30

Vakanties/Studiedagen: 7.30-18.30

Sporten

Net zoals alle andere SNO groepen staat ook bij SNO Achterveld sporten centraal. De groep biedt verschillende sport & spel activiteiten aan op het ontwikkelingsniveau van de kinderen. Elke week staat er een sport of spel centraal zodat de kinderen gedurende het schooljaar allerlei verschillende activiteiten doen. Hierbij wordt een variatie van allerlei activiteiten geboden zoals verschillende verenigingssporten (voetbal, hockey, tennis, atletiek) maar ook activiteiten zoals bootcamp, kingen, acro gymnastiek, levend stratego en buskruit. 

Traint uw zoon of dochter op een middag dat het bij SNO zit, dan kunnen wij hem/haar hier, in overleg, naar toe brengen. Wij zorgen voor die tijd voor een lichte broodmaaltijd of een stuk fruit en begeleiden uw kind naar de training en halen het zonodig ook weer op.

Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met Bas via info@snoachterveld.nl of via 06-39316141

Activiteitenplanning