SNO Achterveld

Per 1 november zullen wij bij S.V. Achterveld een nieuwe locatie openen! Wij zullen starten met 2 groepen; de Mini Stars voor kinderen van 4-7 jaar en de All Stars voor kinderen vanaf 8 jaar. De kinderen zullen in dezelfde ruimte ontvangen worden namelijk de kantine van de voetbalvereniging. In eerste instantie zullen wij open gaan op maandag, dinsdag en donderdag. Bij voldoende aanmeldingen zullen wij ook op woensdag en vrijdag onze deuren openen.

Wij zullen kinderen ophalen bij de scholen het Startblok en St. Jozef, de kinderen zullen vervolgens lopend of met een SNO busje naar de SNO locatie gaan. Ook in de schoolvakanties en bij studiedagen zullen wij onze deuren openen.

Openingstijden

Schoolweken: 14.00- 18.30

Vakanties/Studiedagen: 7.30-18.30

Sporten

Net zoals alle andere SNO groepen staat ook bij SNO Achterveld sporten centraal. De groep biedt verschillende sport & spel activiteiten aan op het ontwikkelingsniveau van de kinderen. Elke week staat er een sport of spel centraal zodat de kinderen gedurende het schooljaar allerlei verschillende activiteiten doen. Hierbij wordt een variatie van allerlei activiteiten geboden zoals verschillende verenigingssporten (voetbal, hockey, tennis, atletiek) maar ook activiteiten zoals bootcamp, kingen, acro gymnastiek, levend stratego en buskruit. 

Traint uw zoon of dochter op een middag dat het bij SNO zit, dan kunnen wij hem/haar hier, in overleg, naar toe brengen. Wij zorgen voor die tijd voor een lichte broodmaaltijd of een stuk fruit en begeleiden uw kind naar de training en halen het zonodig ook weer op.

Mocht u vragen hebben kunt u contact opnemen met Bas via info@snoachterveld.nl