SNO Voetbal en Padel

De groep SNO Voetbal is er voor kinderen vanaf 8 jaar en is gevestigd in de kantine van LTV Lockhorst. Er is bij SNO Voetbal plek voor 24 kinderen samen met 2 pedagogisch medewerkers. SNO Voetbal is open op maandag, dinsdag en donderdag tijdens schoolweken.

Op woensdag hebben wij sinds kort de groep SNO Padel geopend. Hierbij staat de middag zoals de naam van de groep al aangeeft in het teken van padel. De groep SNO Padel is er voor kinderen vanaf 7 jaar en ook hier is plek voor 24 kinderen samen met 2 pedagogisch medewerkers.

Op maandag, dinsdag en donderdag is SNO Voetbal en Padel met name gericht op voetbal. De kinderen krijgen een voetbaltraining gegeven door een ervaren en gecertificeerd pedagogisch medewerker. Wanneer hier voldoende animo voor is is het op deze dagen soms ook mogelijk om padel of tennis te spelen. Op woensdag is de groep specifiek gericht op padel en zal er gezamenlijk padel gespeeld worden onder leiding van een ervaren pedagogisch medewerker. De activiteitenplanning van SNO voetbal vindt u hier.

In de vakanties worden de kinderen van SNO Voetbal en Padel opgevangen bij de All Stars.

Traint uw zoon of dochter op een middag dat het bij SNO zit, dan zorgen wij voor een lichte broodmaaltijd of een stuk fruit en begeleiden uw kind naar de training en halen het zonodig ook weer op.

Beschikbare plekken SNO Voetbal en Padel

Wilt u uw kind aanmelden voor een plek bij SNO Voetbal of Padel of wilt u weten of wij een plekje vrij hebben dan kunt u een mail sturen naar Paul via paul@snoleusden.nl. Hij kijkt dan samen met u naar de mogelijkheden.

 

Team Young Stars

Maandag: Theo en Nick

Dinsdag Theo en Nick

Woensdag: Nick en Stijn

Donderdag: Theo en Nick

Onder het kopje team zijn de foto's van onze collega's te vinden