Geïnteresseerd?

Contact

De verschillende groepen:

Vanaf het nieuwe schooljaar 2016-2017 werken we bij SNO Leusden met 5 verschillende groepen. Deze groepen zijn ingedeeld op leeftijd en thema`s. Dit om het activiteiten aanbod nog beter te laten aansluiten op de belevingswereld van de desbetreffende leeftijden en wensen van de kinderen. De indeling is als volgt.

Mini Stars 4 en 5 jarige kinderen.

Young Stars 6 en 7 jarige kinderen.

All Stars 8 jaar en oudere kinderen.

SNO Voetbal 8 jaar en oudere kinderen.

SNO + is voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar.

De Mini Stars zijn gevestigd in de bestuurskamer van Roda '46

De Young Stars zitten in het zelfde pand als de Mini Stars alleen zitten ze in de kantine van Roda '46

De All Stars zijn gevestigd in de kantine van korfbalvereniging "Antilopen".

SNO Voetbal (groepje van 10 kinderen) is gevestigd in de kantine van de tennisverenging en maakt gebruik van de voetbalvelden van Roda 46. 

SNO+ is gevestigd in de kantine van handbalvereniging LHV. De + staat voor sportieve naschoolse opvang + kunst en cultuur + muziek en instrument + toneel en drama = SNO +. Hier wordt gewerkt aan de hand van de verschillende thema`s afgewisseld met sport en spel.

 

Ook streven we met de nieuwe groepsindeling naar vaste medewerkers op de groep. Voor de Mini Stars zal het vaste gezicht Kim de Witte zijn met Koen Overgoor en Marjan van Engelenhoven. Voor de Young Stars zullen de vaste gezichtten op de groep Paul van den Hoven, Wouter Held en Tom Röben zijn. Dennis Heshusius en Chris Termaten zijn er voor de All Stars. Marianne Nijhof en Sjoerd Versteeg zijn de vaste gezichten voor de SNO+groep. Theo van Hell begeleidt de SNO voetballers op de dinsdag en donderdag. 

 

Tijdens studiedagen, vakantiedagen en op woensdag en vrijdag zijn de groepen samen gevoegd en nemen we plaats in de kantine van Roda '46 en de korfbalkantine. Tijdens studie en vakantiedagen worden de jongste kinderen tot 8 jaar opgevangen bij Roda 46 en de kinderen van 8 jaar en ouder worden opgevangen in de korfbalkantine. 
Op de woensdag worden alle kinderen opgevangen in de korfbalkantine van Antilopen. 
Op de vrijdag worden alle kinderen opgevangen bij Roda 46.