Geïnteresseerd?

Contact

De verschillende groepen:

Wij hebben bij SNO Leusden 5 verschillende groepen. Deze groepen zijn ingedeeld op leeftijd en thema`s. Dit om het activiteiten aanbod nog beter te laten aansluiten op de belevingswereld van de desbetreffende leeftijden en wensen van de kinderen. De indeling is als volgt:

- Mini Stars 4 en 5 jarige kinderen.

- Young Stars 6 en 7 jarige kinderen.

- All Stars 8 jaar en oudere kinderen.

- SNO Voetbal 8 jaar en oudere kinderen.

- SNO + is voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar.

 

De Mini Stars zijn gevestigd in de bestuurskamer van Roda '46

De Young Stars zitten in het zelfde pand als de Mini Stars alleen zitten ze in de kantine van Roda '46

De All Stars zijn gevestigd in de kantine van korfbalvereniging "Antilopen".

SNO Voetbal (groepje van 10 kinderen) is gevestigd in de kantine van de tennisverenging en maakt gebruik van de voetbalvelden van Roda 46. 

SNO+ is gevestigd in de kantine van handbalvereniging LHV. De + staat voor sportieve naschoolse opvang + kunst en cultuur + koken + muziek + toneel + natuur = SNO +. Hier wordt gewerkt aan de hand van de verschillende thema`s afgewisseld met sport en spel.

 

Op woensdag zitten de Mini Stars (4-7 jaar) in de kantine van LHV, en de All Stars (8-12 jaar) in de kantine van de Antilopen .
Op vrijdag worden alle kinderen opgevangen bij Roda '46. De Mini Stars (4-7 jaar) zitten dan in de bestuurskamer en de All Stars (8-12 jaar) in de kantine. 

Tijdens vakantiedagen worden de jongste kinderen tot 8 jaar opgevangen bij Roda '46 en de kinderen van 8 jaar en ouder worden opgevangen bij de Antilopen. 

Op studiedagen worden de kinderen opgevangen in de kantine van Roda '46.

Wij streven naar een vaste groepsindeling. Een vertrouwt gezicht is fijn voor de kinderen, ouders en de medewerkers zelf!