Young Stars

De Young Stars is een groep voor kinderen van 6 en 7 jaar. Er is op deze groep ruimte voor 40 kinderen. Samen met 4 pedagogisch medewerkers. De kinderen worden opgevangen in de kantine van voetbalvereniging Roda.

De groep biedt verschillende sport & spel activiteiten aan op het ontwikkelingsniveau voor kinderen van 6-7 jaar. Elke week staat er een sport of spel centraal zodat de kinderen gedurende het schooljaar allerlei verschillende activiteiten doen. Hierbij wordt een variatie van allerlei activiteiten geboden zoals verschillende verenigingssporten (voetbal, hockey, tennis, atletiek) maar ook activiteiten zoals bootcamp, kingen, acro gymnastiek, levend stratego en buskruit. Bekijk de jaarplanning van de Young Stars hier

Traint uw zoon of dochter op een middag dat het bij SNO zit, dan zorgen wij voor een lichte broodmaaltijd of een stuk fruit en begeleiden uw kind naar de training en halen het zonodig ook weer op.

Beschikbare plekken Young Stars

Wilt u uw kind aanmelden voor een plek bij de Young Stars of weten of wij een plekje vrij hebben dan kunt u een mail sturen naar Paul via paul@snoleusden.nl. Hij kijkt dan samen met u naar de mogelijkheden.

Team Young Stars

Maandag: Tom, Jeffrey, Sanne en Julian

Dinsdag Tom, Jeffrey, Sanne en Julian

Woensdag: Jeffrey, Chris en Sanne

Donderdag: Tom, Jeffrey, Sanne en Julian

Vrijdag: Jeffrey, Julian en Rick

Onder het kopje team zijn de foto's van onze collega's te vinden