SNO Plus

De naam SNO plus geeft het aanvullende aanbod al aan. Bij SNO plus hanteren we dezelfde visie als de SNO ‘sport’ groepen. De visie blijft hetzelfde maar het aanbod van alleen sportactiviteiten wordt vervangen door sport, spel en expressie activiteiten. De kinderen van SNO plus worden opgevangen in de kantine van handbalvereniging LHV. 

Voor de kinderen die sport minder leuk vinden of het wel leuk vinden maar niet voor elke dag/week bieden wij deze extra mogelijkheid aan. SNO plus blijft de sportieve instelling wel belangrijk vinden en richt zich daarom één keer per maand op een sportieve activiteit. Daarnaast bieden we de rest van de maand expressie activiteiten aan die worden georganiseerd vanuit verschillende thema’s. Zoals koken, creatief, kunst en cultuur, dans en natuur. Bekijk hier de activiteitenplanning van SNO plus

SNO plus is open van maandag t/m vrijdag. Tijdens vakanties is SNO plus gesloten en worden de kinderen verdeeld naar leeftijd bij de Mini Stars, Young Stars en All Stars. 

Traint uw zoon of dochter op een middag dat het bij SNO zit, dan zorgen wij voor een lichte broodmaaltijd of een stuk fruit en begeleiden uw kind naar de training en halen het zonodig ook weer op.

Beschikbare plekken SNO plus

Wilt u uw kind aanmelden voor een plek bij SNO plus of weten of wij een plekje vrij hebben dan kunt u een mail sturen naar Paul via paul@snoleusden.nl. Hij kijkt dan samen met u naar de mogelijkheden.

Team Young Stars

Maandag: Maaike en Roy

Dinsdag Maaike en Roy

Woensdag: Chelsea en Roy

Donderdag: Maaike en Roy

Virjdag: Maaike en Roy

Onder het kopje team zijn de foto's van onze collega's te vinden