Vakanties en studiedagen

Vakanties

Uiteraard bieden wij ook opvang tijdens schoolvakanties aan. Wij vinden het fijn om te weten welke kinderen er wel en niet in de vakantie komen. Dit om ervoor te zorgen dat wij niet teveel of te weinig personeelsleden inzetten. Maar ook zodat wij weten welke activiteiten we zouden kunnen doen en of wij eventueel een uitje kunnen plannen. U kunt kenbaar maken of uw kind wel of niet aanwezig is tijdens de vakantie doormiddel van het aanmeldformulier in de nieuwsbrief die wij u ongeveer vier weken voor elke vakantie zullen versturen.

Tijdens de vakantie worden er andere activiteiten gedaan met de kinderen dan op een doordeweekse dag. Wij hebben dan meer tijd dus zullen er vaker op uitgaan met de kinderen. Ook is er ruimte om rustig te knutselen, iets lekkers te maken voor de lunch of even ontspannen een filmpje te kijken. Maar natuurlijk wordt er ook veel gesport!

Op vakantiedagen worden sommige groepen samengevoegd. Op maandag, dinsdag en donderdag zitten de Mini Stars, Young Stars en All Stars op hun eigen locatie. SNO+ en SNO Voetbal en Tennis worden verdeeld over de groepen o.b.v. leeftijd.

Op de woensdag en vrijdag worden alle kinderen opgevangen bij Roda.

Mochten de locaties veranderen, zal dit u ook medegedeeld worden in de nieuwsbrief die wij voor de vakantie versturen.

Studiedagen

Omdat wij kinderen hebben van veel verschillende scholen, welke ook weer verschillende studiedagen hebben is het voor ons niet mogelijk per studiedag een aanmeldformulier te sturen. Wij vragen ouders daarom zelf hun kind aan te melden voor een studiedag. U kunt uw kind aanmelden bij Jill via jill@snoleusden.nl.

Studiedagen zijn niet inbegrepen in het contract. Wij factureren de ochtend dat kinderen tijdens studiedagen aanwezig zijn. In de middag geldt het reguliere contract. Wanneer kinderen op een studiedag komen die niet op een reguliere opvangdag valt dan zal ook de middag gefactureerd worden. 

De studiedagen worden opgevangen op de locatie bij Roda.