Geïnteresseerd?

Contact

Hink Stap Sprong!

Buitenschoolse begeleiding ‘Hink Stap Sprong’ is een professionele organisatie die de naschoolse begeleiding verzorgt voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar met een ontwikkelingsbeperking als ADD, ADHD of Autisme. Zij genieten onderwijs vanuit het bijzonder/ passend onderwijs.

We werken met een kleine groep kinderen (maximaal 5) onder begeleiding van een professional die ruime ervaring heeft met ADD, ADHD en Autisme. Naast de individuele aandacht voor het kind staan groepsparticipatie, samenwerken, omgaan met regels en sport en spel centraal. Naast de benodigde ontspanning zijn wij actief bezig met de kinderen waarbij bewegen sport en spel een belangrijk onderdeel zijn.

Wij werken nauw samen met o.a. ouders, buurtsportcoach, kinderpsycholoog (gespecialiseerd autisme) en kinderfysiotherapeut (idem), school, sportvereniging(en).

Hink Stap Sprong biedt haar diensten aan vanuit het clubgebouw van LHV. Het kind krijgt professionele begeleiding en aandacht  en participeert tevens op vaste tijden in de reguliere BSO (SNO LEUSDEN) elders op het sportpark. Het kind sport mee met de groep de past bij zijn of haar handelingsniveau en/ of denkniveau.

BSB Hink Stap Sprong is open van 14:00 – 18:30 op de maandag, dinsdag en donderdag en in de vakanties in overleg.

Vanaf 1 januari hebben wij plek voor maximaal 5 kinderen.

 

De kosten kunnen worden voldaan door het Persoons Gebonden Budget (PGB). Per dagdeel zijn de kosten 45 EUR.

 

Interesse of nadere informatie? Bel met Sjoerd Versteeg (06-13516580) of mail naar info@snoleusden.nl

Er is vanaf 23 oktober 2017 een vacature voor de individuele begeleiding. Klik op onderstaande link voor de vacature

Vacature individueel begeleider speciaal onderwijs.

 

BSB Hink Stap Sprong is ook te vinden op Facebook!