All Stars

De All Stars is de groep voor de oudste kinderen van SNO, hier zitten de kinderen vanaf 8 jaar. De kinderen mogen bij de All Stars op de groep blijven zolang zij op de basisschool zitten. Op deze groep zitten 30 kinderen samen met 3 pedagogisch medewerkers. De kinderen worden opgevangen in de kantine van korfbalvereniging Antilopen. 

Bij de All Stars wordt er elke week een andere sport die beoefend zodat de kinderen gedurende het schooljaar allerlei verschillende activiteiten doen. Hierbij wordt een variatie van allerlei activiteiten geboden zoals verschillende verenigingssporten (voetbal, hockey, tennis, atletiek) maar ook activiteiten zoals bootcamp, kingen, acro gymnastiek, levend stratego en buskruit. Omdat de kinderen al wat ouder zijn hoeven zij vaak geen kennis meer te maken met een sport, maar kunnen zij na een korte uitleg meteen aan de slag. U vindt de jaarplanning van de All Stars hier.

Traint uw zoon of dochter op een middag dat het bij SNO zit, dan zorgen wij voor een lichte broodmaaltijd of een stuk fruit en begeleiden uw kind naar de training en halen het zonodig ook weer op.

Beschikbare plekken All Stars

Wilt u uw kind aanmelden voor een plek bij de All Stars of weten of wij een plekje vrij hebben dan kunt u een mail sturen naar Paul via paul@snoleusden.nl. Hij kijkt dan samen met u naar de mogelijkheden.

Team All Stars

Maandag: Esther, Wesley en Stijn

Dinsdag Esther, Wesley en Stijn

Woensdag: Esther, Wesley en Coen

Donderdag: Esther, Wesley en Stijn

Vrijdag: Chris, Menno en Julian

Onder het kopje 'Team' zijn de foto's van onze collega's te vinden.