Geïnteresseerd?

Contact

In de herfstvakantie zullen we alle kinderen opvangen op de handbal en korfbal locatie van SNO plus en de All stars. De groepen zullen worden verdeeld in de leeftijd 4 t/m 6 jaar (SNO plus ruimte / handbal kantine) en de leeftijd van 7 t/m 12 jaar (All stars ruimte / korfbal kantine). Samen gaan we de herfstvakantie vieren en maken we er een feest van! Zin in! klik op de onderstaande link voor de activiteiten planning. 

Vakantieplanning krokusvakantie 2018 AS, MS,YS,Plus
 

 

 

Normaliter: 

Tijdens de vakantieopvang worden er groepen samengevoegd .Op maandag, dinsdag en donderdag zitten de MS, YS en AS op hun eigen locatie. SNO+ en SNO voetbal worden verdeeld over de overige groepen o.b.v. leeftijd. Op de woensdag worden alle kinderen opgevangen bij de Korfbalvereniging en op vrijdag allemaal bij Roda.

Tijdens de zomervakantie worden in de week 2 t/m 5 alle groepen opgevangen op de locatie van de Mini Stars en Young Stars (Roda'46) De kinderen worden dan ingedeeld op leeftijd. Er is een groep van 4,5,6 jarigen bij de Mini Stars en 7+ bij de Young Stars. Mochten er in deze periode te grote groepen ontstaan, wordt er alsnog uitgeweken naar de "vaste" locaties.