Geïnteresseerd?

Contact

 

SNO ZWEMMEN!

Onlangs hebben SNO en de SRO/ Octopus overeenstemming bereikt tot een samenwerking.

Vanaf 14 oktober a.s. bestaat er de mogelijkheid om het A en B diploma in één jaar te behalen tijdens de uren dat uw kinderen bij SNO zijn. Dit kunt u zien als vervanging van het schoolzwemmen.

 

Wat houdt deze samenwerking in?

 

Eigenlijk is het principe het beste weer te geven in een voorbeeld:

 

Uw kind(eren) komen bijvoorbeeld op de dinsdag en donderdag naar SNO, maar zwemmen op de zaterdag om hun A diploma te halen. U kunt er dan voor kiezen om uw kind te laten zwemmen op de SNO-dagen en gaan verder waar ze gestopt zijn op de oorspronkelijke dag(en).

Komt uw zoon en/of dochter één dag naar SNO, dan kunt u er ook voor kiezen om een ‘dubbele’ les te laten volgen (2 x 40 minuten).

 

Zwemmen uw kinderen nog niet? Geen probleem, dan kunt u gewoon aangegeven welke dagen u het best uitkomst. De zwemtijden voor het A diploma starten om 16:00 uur.

 

Ook heb B diploma is op deze manier te behalen, echter zijn deze tijden reeds vastgesteld door de Octopus. Deze zwemlessen worden op schooldagen gegeven van 17:20 – 18:00 uur.

 

Alle lessen worden gegeven door 2 gerenommeerde zwemleraren van de Octopus, te weten Gerard Onink en Sylvester Claassen. Vanuit SNO zal er altijd minimaal 1 begeleider mee gaan t.b.v. het omkleden etc. Hij/zij blijft daar ook gedurende de lessen.

 

Kosten?

 

Uw betaald uw zwemlessen aan de SRO/ Octopus en u betaald reeds de afgenomen uren bij SNO. Er zijn geen extra kosten.

 

 

 

En hoe nu verder?

 

Wat van belang is om te weten waar uw wens naar uitgaat. Als wij alle wensen van alle geïnteresseerde ouders binnen hebben, gaan SNO en de SRO/ Octopus een planning maken.

 

U kunt uw wensen kenbaar maken door een mail te sturen naar info@snoleusden.nl

In deze mail dient u aan te geven om welk(e) kind(eren) het gaat, de leeftijd, het huidige zwemniveau (groepje), of dat uw kind voor het eerst op zwemmen gaat en op welke dag(en) uw kind nu zwemt en waar dus tijdens de SNO tijd uw wensen naar uitgaan.

Wij zien uw bericht graag voor 2 september!

 

Indien u nog vragen heeft, laat het mij weten. Bovenstaande zien wij als extra stuk service naar de ouders en past ook goed in de visie van SNO.