SNO Voetbal en Tennis

De groep SNO Voetbal en Tennis is er voor kinderen vanaf 8 jaar en is gevestigd in de kantine van LTV Lockhorst. Er is bij SNO Voetbal en Tennis plek voor 20 kinderen samen met 2 pedagogisch medewerkers. SNO Voetbal en Tennis is open op maandag, dinsdag en donderdag tijdens schoolweken. In de vakanties worden de kinderen van SNO Voetbal en Tennis opgevangen bij de All Stars.

De kinderen hebben per dag de vrije keus of zij willen mee willen doen met de voetbal of met de tennis training. De voetbaltraining wordt gegeven door een ervaren pedagogisch medewerker, tevens een gecertificeerd voetbaltrainer. De kinderen die lid zijn van LTV Lockhorst krijgen 1 keer per week een professionele tennistraining van een gecertificeerde trainer van LTV Lockhorst. De kinderen die geen lid zijn van LTV Lockhorst trainen 1 keer per week met een pedagogisch medewerker van SNO.

Klik hier voor het activiteiten programma van SNO Voetbal en Tennis.

Traint uw zoon of dochter op een middag dat het bij SNO zit, dan zorgen wij voor een lichte broodmaaltijd of een stuk fruit en begeleiden uw kind naar de training en halen het zonodig ook weer op.

Beschikbare plekken SNO Voetbal en Tennis

Wilt u uw kind aanmelden voor een plek bij SNO Voetbal en Tennis of weten of wij een plekje vrij hebben dan kunt u een mail sturen naar Paul via paul@snoleusden.nl. Hij kijkt dan samen met u naar de mogelijkheden.

 

Op onderstaande foto is het team van SNO Voetbal en Tennis te vinden, links Wesley rechts Theo.