Geïnteresseerd?

Contact

SNO Voetbal en Tennis

De groep SNO Voetbal en Tennis is er voor kinderen vanaf 8 jaar en is gevestigd in de kantine van LTV Lockhorst. Er is bij SNO Voetbal en Tennis plek voor 20 kinderen samen met 2 pedagogisch medewerkers. SNO Voetbal en Tennis is open op maandag, dinsdag en donderdag tijdens schoolweken. In de vakanties worden de kinderen van SNO Voetbal en Tennis opgevangen bij de All Stars.

De kinderen hebben per dag de vrije keus of zij willen mee willen doen met de voetbal of met de tennis training. De voetbaltraining wordt gegeven door een ervaren pedagogisch medewerker, tevens een gecertificeerd voetbaltrainer. De kinderen die lid zijn van LTV Lockhorst krijgen 1 keer per week een professionele tennistraining van een gecertificeerde trainer van LTV Lockhorst. De kinderen die geen lid zijn van LTV Lockhorst trainen 1 keer per week met een pedagogisch medewerker van SNO.

Beschikbare plekken SNO Voetbal en Tennis

Wij hebben nog een aantal plekjes vrij bij SNO Voetbal en Tennis! Wilt u uw kind aanmelden of heeft u vragen dan kunt u mailen naar paul@snoleusden.nl

Ouders van kinderen die reeds bij SNO zitten hebben voorrang op nieuwe kinderen, bijvoorbeeld bij het wisselen van dagen.